Βίλες στη Λευκάδα, τοποθεσία - Arriva Villas
Μοναδική τοποθεσία

Τοποθεσία

Οι βίλες μας στα Σύβοτα βρίσκονται σε μία ιδανική τοποθεσία!

Φωλιασμένες την πλαγιά ενός καταπράσινου λόφου στα Σύβοτα, με θέα το φυσικό λιμάνι, οι βίλες μας περιβάλλονται από ένα μαγευτικό σκηνικό. Στους λόφους γύρω από το λιμάνι είναι χτισμένες πολλές πολυτελείς βίλες, ιδανικές για ξεκούραστη διαμονή στη Λευκάδα, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Το λιμάνι των Συβότων, στο οποίο πολλά σκάφη αράζουν κάθε καλοκαίρι, είναι ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα σημεία του χωριού. Κατά μήκος του λιμανιού υπάρχουν εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ, όπου μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα ή το ποτό σας δίπλα στη θάλασσα. Σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι θα βρείτε διάφορα μαγαζιά, super market, φούρνους, μαγαζιά με αναμνηστικά δώρα και ΑΤΜ.

Οι βίλες μας είναι χτισμένες στην καρδιά της φύσης, όμως βρίσκονται κοντά στο κέντρο των Συβότων, προσφέροντας μία χαλαρωτική εμπειρία διαμονής, μακριά από την πολυκοσμία. Η τοποθεσία τους είναι ιδανική για όσους επιθυμούν να απολαύσουν μία ήρεμη διαμονή στην καρδιά της φύσης.

Αφεθείτε στην απόλυτη χαλάρωση στις Arriva Villas!

(function () {
var options = {
whatsapp: "+97 2547778537", // WhatsApp number
call_to_action: "Message us", // Call to action
position: "left", // Position may be 'right' or 'left'
};
var proto = document.location.protocol, host = "getbutton.io", url = proto + "//static." + host;
var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = url + '/widget-send-button/js/init.js';
s.onload = function () { WhWidgetSendButton.init(host, proto, options); };
var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x);
})();