Ανακαλύψτε τη Λευκάδα - Arriva Villas

Λευκάδα

Η Λευκάδα είναι αναμφισβήτητα ένα από τα ομορφότερα νησιά στην Ελλάδα!

Οι εξωτικές της παραλίες και το εκπληκτικό φυσικό τοπίο της, την έχουν κάνει ευρέως γνωστή ως “η Καραϊβική της Ελλάδας”. Το εξωτικό της σκηνικό σε συνδυασμό με την κοσμοπολίτικη γοητεία της έχουν δικαίως αναδείξει τη Λευκάδα ως έναν από τους top προορισμούς στην Ελλάδα.

Αυτή η “θεά” του Ιονίου είναι επίσης πολύ εύκολα προσβάσιμη. Παρόλο που πρόκειται για νησί, η Λευκάδα είναι προσβάσιμη με αυτοκίνητο, χάρη με μία γέφυρα που τη συνδέει με την ηπειρωτική Ελλάδα. Γι’αυτό το λόγο είναι ο τέλειος προορισμός για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν τις διακοπές τους στο νησί με λίγες μέρες διαμονής στην ηπειρωτική Ελλάδα. Η Λευκάδα ήταν ανέκαθεν ένας δημοφιλής προορισμός για τους Έλληνες, καθώς αποτελεί ένα μαγευτικό καταφύγιο για οικογένειες, ζευγάρια και παρέες φίλων. Έχει κυριολεκτικά την ικανότητα να ικανοποιεί όλους τους ταξιδιώτες!

Η Λευκάδα διαθέτει ένα υπέροχο φυσικό τοπίο. Όλο το νησί καλύπτεται από πλούσια βλάστηση, ενώ οι περισσότερες από τις παραλίες του περιβάλλονται από επιβλητικά βράχια. Επιπλέον, στο νησί υπάρχουν πολλά γραφικά χωριουδάκια, τα οποία αξίζει να εξερευνήσετε. Το Νυδρί, τα Σύβοτα, η Βασιλική και ο Άγιος Νικήτας είναι μερικά από τα πιο όμορφα χωριά του νησιού. Μην χάσετε την ευκαιρία να τα επισκεφτείτε!

Όσο για τις παραλίες της Λευκάδας, είναι μοναδικές στο είδος τους! Σίγουρα θα έχετε δει φωτογραφίες τους, πολύ πριν την άφιξή σας στο νησί. Οι καλύτερες παραλίες της Λευκάδας βρίσκονται στο δυτικό τμήμα του νησιού. Το Κάθισμα, οι Εγκρεμνοί, και το Πόρτο Κατσίκι είναι οι πιο διάσημες παραλίες του νησιού και ιδανικές για κολύμπι.

Αν αναζητάτε έναν πανέμορφο προορισμό για να αποδράσετε από την καθημερινότητα, η Λευκάδα αποτελεί μία κορυφαία επιλογή!